Detachering

Nog geen van onze klanten heeft om een gedetacheerde gevraagd. Onze klanten hebben uitdagingen, projecten of capaciteitsverlies en hebben behoefte aan de kennis van onze Maker.  Daar voorzien we in.

Nog geen van onze klanten heeft om een gedetacheerde gevraagd. Onze klanten hebben uitdagingen, projecten of capaciteitsverlies en hebben behoefte aan de kennis van onze Maker.  Daar voorzien we in. Vaak in de vorm van een detachering voor de looptijd van een project. Detachering is een manier van betalen die bij bedrijven bekend is en voor duidelijkheid zorgt bij alle partijen. We worden afgerekend op basis van kennis en de waarde die de Makers toevoegen aan de projecten.

Detacheren met MAAK betekent:

  1. Voor de Maker duidelijkheid. Het is onze filosofie dat Makers meer plezier hebben in het werk wanneer ze werken op uitdagende projecten, bijdragen aan de organisatie en duidelijkheid hebben. Dat maakt Makers effectiever en winstgevender en dit is in het voordeel van zowel de bedrijven als onze medewerkers.
  2. Voor de klanten van MAAK dat we werken zonder ingewikkelde contracten. We maken afspraken en zorgen voor duidelijkheid. Wij zijn geen eigenaar van de Makers. Zij beslissen over hun carrière en voortgang en de Makers zetten zich enthousiast in voor onze opdrachtgevers. Daar zijn geen ingewikkelde contracten en afspraken voor nodig.

Detacheren met MAAK is transparant, betrokken en eenvoudig.

Zowel grote bedrijven als Friesland Campina en NAM hebben met ons samengewerkt, maar ook Faber Pallets en Van Mourik Meppel kennen de aanpak van MAAK. En bij al onze klanten werken we op dezelfde eenvoudige manier. We detacheren met kennis van de klant, de omgeving en ons vakgebied. Afgerekend op inhoud, maar gefactureerd per uur.

Meer weten over onze aanpak, lees verder bij de MAAK manier.

MAAK betrekken betekent betrokken zijn met onderhoudende mensen.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

19

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

13

Professionele medewerkers in dienst.