MAAK Pizza XL = Industrielinqs Live

MAAK Pizza Avond XL: de avond voor het netwerk rondom MAAK. Twee keren per jaar komt een spreker een innovatie delen die bijdraagt aan het eenvoudiger maken van het werk in maintenance en industrie.

Nieuws icoon

De MAAK Pizza Avond XL is een avond voor het netwerk rondom MAAK. Jaarlijks organiseren we een aantal avonden om met ons netwerk bij elkaar te komen. Bij deze avonden wordt een spreker uitgenodigd om een innovatie te delen die bij kan dragen aan het eenvoudiger maken van het werk in maintenance en industrie. We hebben al sprekers gehad van onder anderen SPIE, YP | Your Partner, Semiotic Labs en EnerGQ. Het laagdrempelige en informele karakter zorgt ervoor dat we elke keer tussen de 50 en 70 maintenance professionals mogen verwelkomen.

Onze laatste Maak Pizza Avond XL stond gepland op 26 mei 2020. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn we de samenwerking met Industrielinqs aangegaan en organiseren we de digitale talkshow Industrielinqs Live – de industrie draait door. Met Wim Raaijen als tafelheer en Jan Peter Kruiger als sidekick. Van april tot en met juli hebben we zeven liveshows georganiseerd met als hoofdonderwerp: industrie. Deze zijn allemaal terug te kijken op YouTube. Nu de zomer voorbij is, gaan we weer van start!

 1. Industrielinqs Live: onderhoudstops
  16 september van 09:00 – 10:30
 2. Industrielinqs Live on Site
  23 september van 09:00 – 10:30
  Over de energie- en grondstoffentransitie in Noord-Nederland en specifiek de Eemshaven spreken we met Cas König (Groningen Seaports), Marinus Tabak (RWE) en Aaldrik Haijer (Water & Energy Solutions). Dit keer gaan we live vanuit Nijlicht in de Eemshaven, inschrijven kan HIER.
 3. Industrielinqs Live: industrie als balans electriciteitnet
  30 september van 09:00 – 10:30

Op LinkedIn plaatsen we de aanmeldlink voor de komende edities, dus houd onze pagina in de gaten.

 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

39

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

13

Professionele medewerkers in dienst.