MAAK Pizza XL = Industrielinqs Live

MAAK Pizza Avond XL: de avond voor het netwerk rondom MAAK. Twee keren per jaar komt een spreker een innovatie delen die bijdraagt aan het eenvoudiger maken van het werk in maintenance en industrie.

Nieuws icoon

MAAK Pizza – Wanneer kan het weer?!

De MAAK Pizza Avond XL is een avond voor het netwerk rondom MAAK. Jaarlijks organiseren we een aantal avonden om met ons netwerk bij elkaar te komen. Bij deze avonden wordt een spreker uitgenodigd om een innovatie te delen die bij kan dragen aan het eenvoudiger maken van het werk in maintenance en industrie. We hebben al sprekers gehad van onder anderen SPIE, YP | Your Partner, Semiotic Labs en EnerGQ. Het laagdrempelige en informele karakter zorgt ervoor dat we elke keer tussen de 50 en 70 maintenance professionals mogen verwelkomen.

Industrielinqs Live

Onze laatste Maak Pizza Avond XL stond gepland op 26 mei 2020. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn we de samenwerking met Industrielinqs aangegaan en organiseren we de digitale talkshow Industrielinqs Live – de industrie draait door. Met Wim Raaijen als tafelheer en Jan Peter Kruiger als sidekick.  In 2020 hebben we in totaal 10 liveshows georganiseerd met als hoofdonderwerp: industrie. Deze zijn allemaal terug te kijken op YouTube.

Industrielinqs gaat inmiddels weer door met de liveshows en wij zijn er eenmalig bij als sidekick!

Industrielinqs Live – Autonome fabrieken
30 april | 09:00 – 10:30 | online

Dat op het gebied van digitalisering meer mogelijk is dan we inzetten, werd vorig jaar wel duidelijk. In mum van tijd zat iedereen in Teams en Zoom, terwijl de technieken al langer beschikbaar waren. Hoe zit dat op het gebied van zelfsturende fabrieken? Volgens experts is er meer mogelijk dan momenteel in installaties wordt toegepast. Wat houdt asset owners nog tegen? Is er een verandering in mind set nodig? We spreken hier 30 april in een online talkshow met Edward Groen van Teijin Aramid, Henk Veldink van Hexion, Staf Seurinck van ABB en Walter Mesterom van PDM.

Je kunt je kosteloos aanmelden via onderstaande knop.

 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

39

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

21

Professionele medewerkers in dienst.