MAAK Pizza XL

MAAK Pizza Avond XL: de avond voor het netwerk rondom MAAK. Twee keren per jaar komt een spreker een innovatie delen die bijdraagt aan het eenvoudiger maken van het werk in maintenance en industrie.

Nieuws icoon

De MAAK Pizza Avond XL is een avond voor het netwerk rondom MAAK. Jaarlijks organiseren we een aantal avonden om met ons netwerk bij elkaar te komen. Bij deze avonden wordt een spreker uitgenodigd om een innovatie te delen die bij kan dragen aan het eenvoudiger maken van het werk in maintenance en industrie. We hebben al sprekers gehad van onder anderen SPIE, YP | Your Partner, Semiotic Labs en EnerGQ. Het laagdrempelige en informele karakter zorgt ervoor dat we elke keer tussen de 50 en 70 maintenance professionals mogen verwelkomen.

Onze volgende Maak Pizza Avond XL stond gepland op 26 mei 2020. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn we de samenwerking met Industrielinqs aangegaan en organiseren we de digitale talkshow Industrielinqs Live – de industrie draait door. Met Wim Raaijen als tafelheer en Jan Peter Kruiger als sidekick. 

 1. Industrielinqs Live: onderhoudstops
  15 april van 09:00 – 10:30
  Sprekers: Marinus Tabak (RWE), Ann Geens (Ducor Petrochemicals), Wouter van Gerwen (Bilfinger Tebodin) en Gerlof Sijnstra (Bureau Veritas)
 2. Industrielinqs Live: olie en chemie
  6 mei van 09:00 – 10:30
  Sprekers: prof. Earl Goetheer (TNO en TU Delft) en Tom van Aken (CEO Avantium)
 3. Industrielinqs Live: de industriële arbeidsmarkt
  27 mei van 09:00 – 10:30
  Sprekers binnenkort bekend!

Op onze nieuwspagina worden de onderwerpen uitgebreid besproken. Per uitzending sturen we een mailing en Linkedin bericht voor aanmelden, dus houd onze pagina in de gaten.

 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

19

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

13

Professionele medewerkers in dienst.