Teijin Aramid - Werkvoorbereiding stops

Teijin Aramid is bezig met een project waarbij de interval tussen stops verlengd wordt. Hiervoor moeten alle tossen en werkpakketten klaargemaakt worden.

Doel

Een volledige voorbereiding van de tossen voor specifieke stops en het project om intervallen tussen stops te verlengen.

Resultaat

2000 afgeronde tossen en/of werkpakketten.

Looptijd

De startdatum van dit project bij Teijen Amarid is medio 2019. De verwachting is dat het project ten behoeve van de voorbereidingen doorloopt tot eind maart 2021, hierna worden de geplande werkzaamheden uitgevoerd.

Beschrijving

Bij Teijin Aramid werkt een team van ongeveer 35 technische mensen, waaronder één Maker, aan het voorbereiden van een grote stop en een overkoepelend project. Hun taak bestaat uit het voorbereiden, herschrijven en opnieuw aanmaken van alle tossen en werkpakketten die zijn opgenomen in de project scope. Dit houdt in; het verzamelen van diverse data en benodigde materialen en onderdelen en deze informatie documenteren in een database. Van daaruit worden de werkpakketten ingepland en verder gecontroleerd. De ‘grote’ stop is anders en groter dan voorgaande stops en deels ter voorbereiding  om aanpassingen te maken voor het overkoepelende project. Dit project heeft als doel om de  fabriek dusdanig aan te passen, zodat stops eens in de vier jaar uitgevoerd kunnen gaan worden.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.