21 mei: Challenge Smart Maintenance en Energietransitie

MAAK nodigt je uit voor de Smart Maintenance en Energietransitie Challenge! 

Energietransitie speelt een grote rol in het bedrijfsleven en in het academische veld. Om deze twee werelden interactief samen te brengen, organiseren Gasunie, MAAK Techniek & Proces, De Noordelijke ProductiviteitsAlliantie (NPAL), de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en World Class Maintenance (WCM) de Challenge Smart maintenance en energietransitie. Het event vindt plaats op dinsdag 21 mei van 16:00 tot 20:00 in het hoofdkantoor van Gasunie in Groningen.

Duurzaamheid en onderhoud
Bedrijven uit verschillende branches, waar deze vraagstukken spelen, zijn uitgenodigd om een case te presenteren. Duurzame oplossingen leiden tot langdurige onderhoudsplannen en langer behouden van materialen. Maar waar worden duurzame projecten toegepast? Hoe worden deze geïntroduceerd in huidige processen? En hoe leidt dit tot energiebesparing?

Uitnodiging voor de Challenge
Studenten en werkenden zijn van harte welkom deel te nemen aan de Challenge Smart maintenance en energietransitie op 21 mei. De bedrijfscases zetten de deelnemers op interactieve manier aan het denken over hoe duurzaamheid en onderhoud ingezet kunnen worden voor energiebesparing.

Programma
Studenten en werkenden uit verschillende branches gaan samen een advies formuleren over de actuele cases op het gebied van energietransitie. Stefan Holthausen van Hesla presenteert vooraf de challenges die hij met zijn bedrijf heeft. Bedrijven pitchen hun case plenair. Daarnaast is er een informatiemarkt met bedrijfsstands. Hier halen de deelnemers alle informatie op om in groepen hun advies te kunnen geven.

Het uitgebreide programma wordt binnenkort gedeeld!

Je kunt je aanmelden via de website van World Class Maintenance. Deelname aan deze leuke challenge is gratis voor studenten en de leden van de organiserende platformen.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.