Diensten

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te installeren, optimaliseren en ontwikkelen. Met deze oplossingen stabiliseert de productie en dalen de onderhoudskosten en bieden we de oplossing waarmee de productiewinst voor fabrieken groeit.

Onze diensten

Onderhoudsmanagement

De centrale vraag van onderhoud. Hoe houd je de assets in optimale conditie? En wat geef je er aan uit? Een goed ingericht onderhoud management systeem helpt om de kosten te beheersen en te besparen, uptime te verhogen en communicatie te verbeteren.

werktekening

Technisch tekenen

Een aantal van onze Makers hebben veel ervaring met het ontwikkelen en aanpassen van technische tekeningen. Vaak is het aanpassen van technische tekeningen een vervolgstap op de asset data inventarisatie.

Onderhoudadvies

Wil jij installaties beter onderhouden en de onderhoudsprocessen verbeteren? MAAK adviseert bedrijven over hun organisatie en helpt bij het inrichten en verbeteren van onderhoudsprocessen.

Risicoanalyse

Onderhoud moet worden afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen, uiteraard wel rekening houdend met de bedrijfsrisico's. MAAK Techniek maakt hiervoor gebruik van de FMECA-methode.

maak masterdata

Asset structuur

Onze Makers brengen gehele afdeling-, procesfunctie- en installatie-structuren op orde. Hierbij worden boomstructuren opgebouwd in een Onderhoud Beheer Systeem (OBS).

DMS Systeem

Een goed ingericht Document Management Systeem (DMS) is belangrijk voor de MAAK industrie! Zo breng je een structuur aan die voor alle betrokken medewerkers makkelijk te begrijpen is.

Voorraadbeheer

Een goed ingericht voorraadbeheersysteem heeft veel voordelen en een positieve invloed op de manier van het onderhoud dat uitgevoerd moet worden.

Onderhoudsbeheersysteem

Onze Makers hebben de kennis waarom en hoe je een OBS inricht. Onze studenten zorgen er met fieldchecks voor dat het systeem in korte tijd correct gevuld is.

P&ID

P&ID’s

Wij maken P&ID's compleet door middel van fieldchecks en een app. Deze data kunnen de Makers gebruiken om het onderhoud te optimaliseren waardoor u regie hebt op onderhoud.

  • 1
  • 2