Diensten

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te installeren, optimaliseren en ontwikkelen. Met deze oplossingen stabiliseert de productie en dalen de onderhoudskosten en bieden we de oplossing waarmee de productiewinst voor fabrieken groeit. Ben je benieuwd naar onze projecten, bekijk ze dan hier.

Onze diensten

Technisch tekenen

Een aantal van onze Makers hebben veel ervaring met het ontwikkelen en aanpassen van technische tekeningen. Vaak is het aanpassen van technische tekeningen een vervolgstap op de asset data inventarisatie.

Lees meer

Onderhoudadvies

Wil jij installaties beter onderhouden en de onderhoudsprocessen verbeteren? MAAK adviseert bedrijven over hun organisatie en helpt bij het inrichten en verbeteren van onderhoudsprocessen.

Lees meer

Risicoanalyse

Onderhoud moet worden afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen, uiteraard wel rekening houdend met de bedrijfsrisico's. MAAK Techniek maakt hiervoor gebruik van de FMECA-methode.

Lees meer

Asset structuur

Onze Makers brengen gehele afdeling-, procesfunctie- en installatie-structuren op orde. Hierbij worden boomstructuren opgebouwd in een onderhoud beheer systeem.

Lees meer

DMS Systeem

Een goed ingericht Document Management Systeem (DMS) is belangrijk voor de MAAK industrie! Zo breng je een structuur aan die voor alle betrokken medewerkers makkelijk te begrijpen is.

Lees meer

Voorraadbeheer

Een goed ingericht voorraadbeheersysteem heeft veel voordelen en een positieve invloed op de manier van het onderhoud dat uitgevoerd moet worden.

Lees meer

Onderhoudsbeheersysteem

Onze Makers hebben de kennis waarom en hoe je een OBS inricht. Onze studenten zorgen er met fieldchecks voor dat het systeem in korte tijd correct gevuld is.

Lees meer

P&ID’s

Onze studenten maken P&ID's compleet door middel van fieldchecks en een slimme app. Deze data kunnen de Makers gebruiken om het onderhoud te optimaliseren en zo heeft elk bedrijf regie op onderhoud.

Lees meer

De Technische Bijbaan

Studenten van De Technische Bijbaan ondersteunen de Maintenance Engineers van MAAK bij hun opdrachten op het gebied van optimalisatie en beheer van onderhoud.

Lees meer