Inrichten van een DMS

Een goed ingericht Document Management Systeem (DMS) is belangrijk voor de MAAK industrie! In een document management systeem kun je eenvoudig informatie (documenten) toevoegen, ordenen en beheren. Zo breng je een structuur aan die voor alle betrokken medewerkers makkelijk te begrijpen is.

Waar is een DMS goed voor?

Een goed ingericht DMS (Document Management Systeem) helpt om documenten gemakkelijk en snel terug te vinden. Alle medewerkers halen hun documentatie uit hetzelfde systeem en werken altijd in de juiste versie. Een DMS heeft verschillende systemen en dit kan worden afgestemd op de wensen en behoeften die je als bedrijf voor ogen hebt. In onze blog ”Het up-to-date brengen van een DMS” leggen we exact uit wat een Document Management Systeem is en wat de voordelen hiervan zijn.

Documentatie, een DMS systeem en Onderhoud

Een DMS is bruikbaar voor veel soorten organisaties en belangrijk voor de MAAK industrie. Specifiek voor onderhoud, want het kan gekoppeld worden aan een onderhoudsbeheersysteem als Ultimo, Maximo, TD Office of SAP. Deze implementatie kan tijdrovend zijn en eigen medewerkers willen vooral van het resultaat genieten. Daarom kan het een goede keuze zijn om een externe partij het systeem te laten implementeren. Onze Makers kijken er vanuit vakkennis naar, met een open blik. De wensen van de organisatie in acht nemende, komen we tot een gedegen inrichting van het DMS.

Up-to-date brengen van DMS

Het kan ook voorkomen dat er al gebruik wordt gemaakt van een document management systeem, maar dat deze niet up-to-date is. Met de kenniscapaciteiten en ervaring van onze Makers en Studenten van De Technische Bijbaan steken wij graag onze handen uit de mouwen om je te voorzien van een up-to-date document management systeem. 

Dit kunnen wij voor u doen!

 

  1. Het inventariseren van documenten
  2. Checken of documenten nog up-to-date zijn
  3. Systemen inrichten
  4. DMS en OBS koppelen/implementeren
Wil je meer weten over wat MAAK Techniek voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van het inrichten en up-to-date brengen van een DMS? Neem dan contact met ons op en wij komen graag langs om alle mogelijkheden uit te leggen.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.