Over MAAK

Elk productieproces efficiënter en duurzamer. Dat is waar we voor gaan bij MAAK. Met onze oplossingen maken wij onderhoud voorspelbaar en beheersbaar. Zo worden assets optimaal ingezet en leveren ze maximaal resultaat. MAAK Techniek. Beheert & Innoveert.

BOOM

Voor ons ontstaat een optimaal onderhoudsproces door de samenwerking tussen data, tools en mensen. Met een nuchtere en heldere aanpak bieden we de best passende oplossing. Geen extra’s of sausjes, maar duidelijke afspraken over wat we gaan doen. MAAK is platformonafhankelijk. Objectief. Wij optimaliseren dat wat u heeft. Zo zorgen we ervoor dat het onderhoudsbeheersysteem in je voordeel gaat werken.

De basis hiervoor is onze BOOM. Een methode om de basis op orde te maken voor het optimaliseren van processen.

Werkprocessen inzichtelijk

Eén van de belangrijkste aspecten om als eerste op orde te hebben zijn de belangrijkste werkprocessen van een Onderhoudsorganisatie of Technische Dienst. Hiervoor kijken wij naar vijf primaire processen.

Grip op onderhoud

Op basis van de doelstellingen en de strategie van het bedrijf wordt gekeken hoe optimaal onderhoud moet worden uitgevoerd. Afhankelijk van de huidige staat van het onderhoud bekijken wij hoe de basis nog beter kan worden neergezet.

Organisatie in beeld

De organisatie van een onderhoudsafdeling is één van de belangrijkste aspecten waar wij naar kijken als het gaat om de basis. Om te kunnen bepalen of een onderhoudsafdeling goed is georganiseerd wordt gekeken naar de doelen en de strategie van het bedrijf en wat de rol van de onderhoudsafdeling is.

Data op orde

Om werkprocessen en onderhoud te kunnen verbeteren is data essentieel. Op basis van de doelstellingen, strategische keuzes en werkprocessen verzamelen wij de nodige data om procesoptimalisaties mogelijk te maken.

MAAK DNA

Onze Makers zijn de verbinding tussen techniek en proces. In ons DNA hebben we gevangen wat ons kenmerkt. Het is een belofte die we doen en waar we op aangesproken mogen worden.

De Maker is:

Nuchter en toegewijd

Als noorderlingen staan we met beide benen op de grond. We gaan altijd voor het beste resultaat. Enthousiast, eerlijk en transparant.

Zelfstandig en een teamplayer

We zijn goed in wat we doen. Als individu en als team. We zijn betrokken op elkaar en op de klant.

Innovatief met een gezonde portie lef

We zoeken continu naar kansen om te verbeteren. Dit doen we altijd weloverwogen en we gaan uitdagingen niet uit de weg.

Ben jij ook toe aan efficiënt onderhoud? Wil je meer informatie over BOOM?

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.