Over MAAK

MAAK is een projecten- en adviesorganisatie op het gebied van industrieel onderhoud in de maakindustrie van Noord-Nederland. We helpen bedrijven met eenvoudige oplossingen in onderhoud. Dat doen we met ons stappenplan. We maken gegevens compleet, zorgen dat je het terug kan vinden, we kijken er kritisch na en verbeteren de structuur en zo ontstaat grip op beheer.

MAAK onderhoud simpel

Dit doen wij door het beschikbaar maken van kennis en capaciteit in de maakindustrie. MAAK investeert in mensen, techniek en systemen. Onze mensen, de Makers, zijn hierin de verbindende factor tussen systemen en techniek. Wij leveren geen product, maar zorgen ervoor dat wat bij de klant is, beter gebruikt gaat worden. Van kennis naar grip en van grip naar regie.

Jan Peter Kruiger

Jan Peter is de oprichter en directeur van MAAK, dat sinds 2014 bestaat. MAAK is ontstaan vanuit zijn drijfveer om technisch vaardige en zeer kundige mensen te verbinden met bedrijven en zo tot oplossingen te komen. Hierin staat persoonlijk contact voorop. Helder, eerlijk en simpel.

Groei

Inmiddels is MAAK ontwikkeld van een specialistische detacheerder naar een projecten- en adviesorganisatie. Nog steeds ligt de focus op onderhoud, want dat is waar onze Makers verstand van hebben. Sinds 2018 is het team van Maintenance Engineers uitgebreid met technische studenten. Samen werken zij aan één doel: maak onderhoud simpel.

Makers

Uiteindelijk draait het bij MAAK vooral om de Makers. Zij leveren goed werk en maken onderhoud simpel. Wij werken met duidelijke afspraken, reële verwachtingen en de overtuiging dat iedereen impact kan maken. Zowel tussen de Makers en ons als tussen MAAK en de opdrachtgever. Voldoet een opdracht aan deze voorwaarden, dan gaan we aan de slag.

Meer informatie over onze werkwijze vind bij MAAK Manier.

Als noordelingen houden we het graag helder. Korte lijnen, duidelijke afspraken, iedereen in hun waarde laten. Een kracht die elke Maker bezit, daar ben ik trots op. Zo maken we verschil.
Jan Peter Kruiger Directeur MAAK Techniek

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

39

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

13

Professionele medewerkers in dienst.