Over MAAK

Wij zijn MAAK. Wij geloven dat elke fabriek door efficiënt onderhoud meer rendement kan behalen. Meer uptime, met minder kosten. Met oog voor techniek optimaliseren we onderhoudsprocessen. Hierbij gaan we terug naar de basis: structuur in het onderhoudsbeheersysteem.

Optimaal onderhoudsproces

Voor ons ontstaat een optimaal onderhoudsproces door de samenwerking tussen data, tools en mensen. De techneuten met passie voor het vak. De documentatietool die het beste past bij jouw fabriek. De P&ID nemen we als basis, vanuit hier beginnen we met het opbouwen van de dataset en gaan we stap voor stap naar efficiënt onderhoud.

Platformonafhankelijk

Met een nuchtere aanpak en heldere oplossingen blijven we dichtbij de behoeftes van onze klanten. Geen extra’s of sausjes, maar duidelijke afspraken over wat we gaan doen. MAAK is platformonafhankelijk. Objectief. Wij optimaliseren dat wat de klant heeft. Zo zorgen we ervoor dat het onderhoudsbeheersysteem vóór jou gaat werken.

Wij maken tijd

Wij maken tijd voor jouw onderhoudsvraagstuk en zetten al onze kennis en kunde in om onderhoudsprocessen in elke fabriek van Noord-Nederland te optimaliseren. Onze Makers zijn de verbinding tussen techniek en proces. Dit is onze manier om een steentje bij te dragen aan een toekomstbestendige maakindustrie in de drie noordelijke provincies.

Als noordelingen houden we het graag helder. Korte lijnen, duidelijke afspraken, iedereen in hun waarde laten. Een kracht die elke Maker bezit, daar ben ik trots op. Zo maken we verschil.
Jan Peter Kruiger Directeur MAAK Techniek

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

39

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

21

Professionele medewerkers in dienst.