Carriere bij MAAK

Bij MAAK word je op projectbasis ingezet op onze projecten bij fabrieken in Noord-Nederland. Samen met de Makers streef je optimaal onderhoud na. Je analyseert, denkt mee en geeft advies. Bij MAAK zijn we pragmatisch, denken we in oplossingen en helpen we elkaar waar nodig.

Over het werken bij MAAK

Werken bij MAAK betekent dat je durft te pionieren. Dat je niet bang bent om voor jezelf te kiezen en bezig wilt zijn met je toekomst. Dat je net als ons nuchter bent en toegewijd, zelfstandig maar ook een teamspeler. Je wilt bijdragen aan innovatie en hebt het lef hier voor te staan. Herken jij je hierin? Kijk dan tussen onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

MAAK DNA

Nuchter en toegewijd

Als noorderlingen staan we met beide benen op de grond. We gaan altijd voor het beste resultaat. Enthousiast, eerlijk en transparant.

Zelfstandig en een teamplayer

We zijn goed in wat we doen. Als individu en als team. We zijn betrokken op elkaar en op de klant.

Innovatief met een gezonde portie lef

We zoeken continu naar kansen om te verbeteren. Dit doen we altijd weloverwogen en we gaan uitdagingen niet uit de weg.

Ontwikkeling

Of je nu één of eenentwintig jaar ervaring hebt, MAAK helpt jou bij je ontwikkeling. Net als jij is MAAK ambitieus, technisch geïnteresseerd en betrokken op de klanten. MAAK helpt je bij het maken van keuzes voor jouw toekomst.  Wanneer we samen werken aan jouw ontwikkelingen werken we aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Het is onze ambitie om een toonaangevend onderhoudsadviesbedrijf te zijn in Groningen, Friesland en Drenthe, waar elke fabriek ons kent om de Makers, diensten en het resultaat dat we leveren. Bij MAAK kan je ontwikkelen tot een toonaangevende onderhoudsadviseur in onze regio.

 

Arbeidsvoorwaarden

MAAK biedt een goed salaris, een tegemoetkoming in de reiskosten en uitstekende pensioenregeling. We investeren in opleidingen en geven trainingen over onze BOOM. Wij willen dat je het werk leuk vindt en belonen je voor je inzet, individueel en als groep. We vinden het leuk om een paar keer per jaar samen te eten en een leuke activiteit te organiseren.

De Technische Bijbaan

Studenten van De Technische Bijbaan (#DTB) ondersteunen de Maintenance Engineers van MAAK bij hun opdrachten op het gebied van optimalisatie en beheer van onderhoud in de industrie van Noord-Nederland.

 

Bijbaan als oplossing voor schaarste

Zet eigen medewerkers in voor waar ze goed in zijn en laat studenten met een bijbaan jou de overige zaken uit handen nemen. De studenten doen zo ervaring op wat hen ten goede komt na het afronden van hun studie. Hiernaast is het inhuren van een student goedkoper dan een engineer inzetten. De engineer kan zijn tijd productiever benutten en daarnaast zet je voor de prijs van één engineer, twee of meer studenten in. Kortom, er wordt snellere en goedkopere arbeid verricht.

 

“Het werk bij FrieslandCampina sluit heel mooi aan bij mijn studie. Het inventariseren van het proces in een fabriek van deze schaal is een kans die ik anders niet gehad had totdat ik klaar was met mijn studie. De kennis over alle onderdelen gaat mij zeker helpen in de toekomst.”

Roy Groten – Student Chemische Technologie

Over #DTB

Het inzetten van studenten heeft een positief effect op hun opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen ze hun theoretische kennis toepassen op vraagstukken die vanuit de praktijk komen. We bieden hun op deze manier ervaringsplekken in Groningen, Friesland en Drenthe. De duur van een dergelijk project is verkort door de inzet van meerdere studenten gelijktijdig. Op deze manier brengen we de studenten op een positieve manier in aanraking met techniek.

Dit vergroot de vijver van potentiële nieuwe medewerkers in de techniek. De student begint op de arbeidsmarkt met ervaring en het bedrijf kan de studenten bij afronden van de studie direct een baan aanbieden ter afsluiting van een productieve samenwerking.

 

Meer info over #DTB

Wil je hier meer over lezen? Of ben je een student die op zoek is naar een bijbaan? #DTB heeft een eigen website!

www.detechnischebijbaan.nl

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.