Werken bij MAAK

Als je in dienst bent bij MAAK, dan kom je steeds in aanraking met allerlei werkwijzen waarmee productie en onderhoud verbeteren. Als Maker heb je kennis van bijvoorbeeld FMECA, TPM, Ultimo of SAP PM. Je luistert naar de machines, ziet wat er goed gaat en wat er verbeterd kan worden. Dagelijks heb je inbreng in het overleg en praat je mee over verbeteringen.

Ontwikkeling

Of je nu één of éénentwintig jaar ervaring hebt, MAAK helpt jou bij je ontwikkeling. Net als jij is MAAK ambitieus, technisch geïnteresseerd en betrokken met de opdrachtgevers. MAAK helpt je bij het maken van keuzes voor jouw toekomst. Samen selecteren we de richting die jou de meeste nieuwe kansen in de techniek biedt. Dit doen we met analyses van je huidige cv en de verwachte verandering op de arbeidsmarkt. Ook geven we jou de vrijheid om opdrachten te kiezen die passen bij jouw ambities.

Arbeidsvoorwaarden

MAAK biedt een goed salaris, een tegemoetkoming in de reiskosten en pensioen conform de geldende cao. Afhankelijk van jouw situatie, wensen en eisen bieden we daarnaast een aantal secundaire voorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn mede afhankelijk van de manier waarop je ingezet wordt en waar jij voor kiest. In dienst van MAAK werk je aan onze opdrachten en projecten.

Solliciteren bij MAAK

Werken bij MAAK betekent dat je durft te pionieren. Dat je niet bang bent om voor jezelf te kiezen en bezig wilt zijn met je toekomstige CV. Wil je met deze principes werken? Dan is MAAK jouw volgende werkgever.

Neem contact op en vertel ons over:

1.     Je huidige CV

2.     Het CV van je toekomst

Openstaande vacatures

Technisch Accountmanager

Bij MAAK draait het om flexibiliteit, relaties en samen de beste oplossing vinden. Spreekt dit jou aan? Wordt onze nieuwe Accountmanager.

Lees meer

Werkvoorbereider

Wil jij verantwoordelijk zijn van begin tot realisatie van projecten? Vind jij het leuk om meerdere projecten tegelijk uit te voeren in de MAAK industrie? Dan ben jij degene die we zoeken!

Lees meer

Maintenance Engineer

Ben jij een probleemoplosser en zit analyseren jou in het bloed? Kun jij gevraagd én ongevraagd, een weloverwogen onderhoudsadvies op maat creëren? Dan ben jij degene die we zoeken!

Lees meer

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

19

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

13

Professionele medewerkers in dienst.