Maintenance Engineer

Werken op projectbasis. Jou kennis delen met meerdere bedrijven. Doorgroeien als adviseur. Dat kan bij MAAK! 

Ben je op zoek naar een baan als maintenance engineer? Hier vertellen we je graag wat maintenance engineer bij MAAK inhoudt.

Als Maintenance Engineer bij MAAK werk je aan projecten bij klanten op diverse locaties in de drie noordelijke provincies. Hier geef jij onderhoudsadvies op maat. Op basis van gedegen (data)onderzoek, bepaal je op welke assets onderhoud gepland wordt en hoe dit gedaan wordt. Ook adviseer je over inrichting van onderhoudsbeheersystemen en zorg je voor optimalisatie van dat wat er al is (onderhoudsplannen, -afdelingen etc.) bij de opdrachtgever. MAAK is werkzaam in de maak-, levensmiddelen- en energie-industrie en in de chemie.

 

Specificaties

 • 38 uren per week
 • Passend salaris en jaarcontract
 • Werkveld is Noord-Nederland
 • 25 vakantie dagen en opbouw tijd voor tijd
 • Reiskosten en onkosten vergoeding

Wij zoeken jou, omdat:

MAAK is  een projecten- en adviesorganisatie op het gebied van onderhoud in Noord Nederland. We willen ons huidige team van 15 engineers laten groeien. Deels door de opschaling in projecten, deels doordat we steeds meer de rol adviespartij op ons nemen. Daarom zijn we op zoek naar engineers die in de toekomst die stap ook willen maken. We gegroeid in klanten, projecten en inhoud en we doen meer voor onze bestaande klanten.

Verantwoordelijkheden

In deze rol ben je allereerst bezig met het opstellen van onderhoudsplannen, maken van analyses en het opstellen van rapportages. Vaak wordt je ook gezien als troubleshooter. Omdat MAAK een projectenorganisatie is, kun je ook projectenbeheer en taken binnen ombouw- en onderhoudstops en het testen en opstarten tussen onderhoud en productie op je nemen. Daarnaast bieden we de kans om door te groeien tot adviseur en kun je zo jouw kennis delen met meerdere bedrijven.

Passend profiel

 • Je hebt een technische HBO of WO opleiding afgerond, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Technische Bedrijfskunde
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en bent gemotiveerd om door te groeien naar in een adviserende rol
 • Kennis van o.a. Onderhoud Management Systemen, projectmatig werken, Lean methodieken en TPM komt van pas
 • Veiligheid staat voorop, dus ook met kennis van LoToTo, machinerichtlijnen, NEN-3140 en Arbo heb je een streepje voor
 • Als vertegenwoordiger van MAAK bij onze klanten, ben je communicatief vaardig en sociaal sterk
 • Je bent bereid tot het volgen van relevante trainingen

Procedure

Wanneer je reageert via email of belt, maken we een afspraak met je. Daarin vertellen we je meer over onze cultuur, werkzaamheden en maak je kennis met toekomstige collega’s. Is dit een positief gesprek, dan plannen we een vervolg om je mogelijkheden binnen MAAK verder te verkennen. Alvast online kennismaken? Kijk eens op ons Linkedin Profiel.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.