Werken bij MAAK

Als je in dienst bent bij MAAK, dan kom je steeds in aanraking met allerlei werkwijzen waarmee productie en onderhoud verbeteren. Als Maker heb je kennis van bijvoorbeeld FMECA, TPM, Ultimo of SAP PM. Je luistert naar de machines, ziet wat er goed gaat en wat er verbeterd kan worden. Dagelijks heb je inbreng in het overleg en praat je mee over verbeteringen.

Openstaande vacatures

Technisch Accountmanager

Bij MAAK draait het om flexibiliteit, relaties en samen de beste oplossing vinden. Spreekt dit jou aan? Wordt onze nieuwe Accountmanager.

Lees meer

Werkvoorbereider

Wil jij verantwoordelijk zijn van begin tot realisatie van projecten? Vind jij het leuk om meerdere projecten tegelijk uit te voeren in de MAAK industrie? Dan ben jij degene die we zoeken!

Lees meer

Maintenance Engineer

Ben jij een probleemoplosser en zit analyseren jou in het bloed? Kun jij gevraagd én ongevraagd, een weloverwogen onderhoudsadvies op maat creëren? Dan ben jij degene die we zoeken!

Lees meer

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

19

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

13

Professionele medewerkers in dienst.