Onderhoudadvies

Wil jij installaties beter onderhouden en de onderhoudsprocessen verbeteren? MAAK adviseert bedrijven over hun organisatie en helpt bij het inrichten en verbeteren van onderhoudsprocessen. Dat doet MAAK door het verbinden van mensen en technologie aan onderhoud.

Brandjes blussen

Vindt onderhoud op dit moment nog ad hoc plaats en heerst er een ‘brandjes blussen’ cultuur of is jouw bedrijf al wat verder en staat er een basis voor het doen van optimaal onderhoud? Onze Makers helpen in verschillende stadia van onderhoudsprocessen en op verschillende niveaus.

Hoe doen wij dat?

We beginnen met een aantal gesprekken om te weten te komen wat bij het bedrijf speelt. Elk bedrijf is anders: wat bij het ene heeft gewerkt, wil nog niet zeggen dat het bij het andere ook gaat werken. De uiteindelijke oplossing voor het bedrijf hangt af van de vraag en het doel. Na de gesprekken stelt MAAK een plan van aanpak op. Hierin staan de doelen van het bedrijf, de huidige situatie en de gewenste resultaten. Dit plan vormt de basis waarmee MAAK aan de slag gaat.

Makers

Bij MAAK werken mensen met kennis van en ervaring met onderhoud. Door onze Makers te verbinden aan de doelen van het bedrijf, komen we tot de oplossing. Wanneer jij MAAK inhuurt, wordt er gebruik gemaakt van de kennis van al onze Makers, doordat zij ook informatie bij elkaar ophalen. Ieder heeft zijn eigen expertise en MAAK laat dit samenkomen.

Je kunt bij ons terecht voor allerlei vraagstukken en opdrachten op het gebied van Maintenance Management, zoals het uitvoeren van FMECA analyses, RCA’s, Reliability Centered Maintenance en andere concepten zoals WCOM, Continuous Improvement en TPM. Wij zijn partner van Ultimo, maar kunnen werken met elk onderhoudsbeheersysteem. Wij raden geen systeem aan, maar maken het beste van wat er is.

Wil je meer te weten komen over wat MAAK voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en we gaan graag in gesprek!

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.