Onderhoudsadvies

Wilt u uw installaties beter onderhouden en de onderhoudsprocessen verbeteren? MAAK Techniek adviseert bedrijven over hun organisatie en helpt bij het inrichten en verbeteren van onderhoudsprocessen. Dat doet MAAK door het verbinden van mensen en technologie aan onderhoud.

Vindt uw onderhoud op dit moment nog ad hoc plaats en heerst er een ‘brandjes blussen’ cultuur of is uw bedrijf al wat verder en staat er al een basis voor het doen van optimaal onderhoud? Onze MAKERS kunnen u helpen in verschillende stadia van onderhoudsprocessen en op verschillende niveaus.

Hoe doen wij dat? Om te beginnen voeren wij gesprekken om te weten te komen wat bij het bedrijf speelt. Elk bedrijf is anders: wat bij het ene heeft gewerkt, wil nog niet zeggen dat het bij het andere ook gaat werken. De uiteindelijke oplossing voor het bedrijf hangt af van de vraag en het doel. Na de gesprekken stelt MAAK een profiel op. Hierin staan de doelen van het bedrijf, de huidige situatie en de gewenste resultaten. Dit profiel vormt de basis waarmee MAAK aan de slag gaat.

Bij MAAK werken mensen met kennis en ervaring van onderhoud. Door onze MAKERS te verbinden aan de doelen van uw bedrijf, komen we tot de oplossing. Wanneer u MAAK inhuurt, betekent dit dan ook dat er gebruik wordt gemaakt van de kennis van alle MAKERS, doordat de MAKERS ook bij elkaar informatie ophalen wanneer er specifieke kennis benodigd is van bijvoorbeeld ATEX, Compliance of BRZO- wetgeving.

Onze MAKERS beschikken over uiteenlopende kennis op het gebied van Maintenance Management, zoals het uitvoeren van FMECA analyses, RCA’s, Reliability Centered Maintenance en andere concepten zoals WCOM, Continuous Improvement en TPM. Daarnaast beschikken wij over veel ervaring en kennis in verschillende ERP of asset management systemen, welke gebruikt worden binnen de onderhoudswereld zoals SAP, Ultimo, Maximo en de wat minder grote software pakketten zoals TD Office.

Wilt u meer te weten komen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en we gaan graag met u in gesprek!

 

 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.