Ontmoet MAAK op Main Industry

Op 27 en 28 maart verplaatsen wij ons kantoor naar de beursvloer van Main Industry. De beurs voor smart industry en maintenance. Hier kom je alle trends op gebied van industrie 4.0, technologie en innovatie, engineering en installatie, materialen, onderdelen en gereedschappen, assetmanagement, software en energiebeheer tegen.

Naast je laten inspireren door deze thema’s, kun je in gesprek met ons. Bijvoorbeeld over procesoptimalisatie, onderhoud en innovatie. Maar ook over hoe onze maintenance engineers en studenten ingezet worden op vraagstukken en opdrachten.

Beide dagen doen we om 13:30 mee aan de kennissessies. Hierin bespreken wij onze oplossing voor onder anderen het tekort aan technisch geschoold personeel: Dé Technische Bijbaan!

Dé Technische Bijbaan verbindt opdrachtgevers en technische HBO en WO studenten door middel van bijbanen. Capaciteit voor bedrijven, ervaring en kennis voor studenten. Studenten zijn flexibel, innovatief en zitten boordevol ideeën. Jong talent dat je in de regio wilt houden. Bedrijven zetten studenten(teams) in ter ondersteuning van overbelaste afdelingen, om achterstallig werk op te pakken en tijd te creëren voor nieuwe projecten. Naast opvulling van capaciteit is het een kans op kennis, innovatie en loyaliteit. HBO en WO studenten hebben de nieuwste theoretische kennis maar vaak weinig gerichte praktijkervaring. Voor hen is het een unieke kans om kennis te maken met grote opdrachtgevers als Friesland Campina, RWE en Waterbedrijf Groningen.

Klinkt goed? Tijdens de kennissessies vertellen we meer. Gewoon zin in een kop koffie? Kan ook. We zien je graag op Main Industry! Entreekaarten reserveer je hier.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.