Organisatie-innovatie: naar een nieuw verdienmodel

MAAK is een advies- en projectenbureau op het gebied van onderhoud dat haar verdienmodel het afgelopen jaar heeft uitgebreid. Het verdienmodel van MAAK is veranderd van een organisatie die data op orde brengt naar een organisatie die in de volle breedte projectmanagement op het gebied van maintenance biedt. In dit kader biedt MAAK nu bijvoorbeeld ook advies omtrent de toepassingsmogelijkheden en implementatie van nieuwe technologieën met betrekking tot het onderhoud van assets.

 

De uitvoering van dit project is mede mogelijk gemaakt door de subsidieregeling ‘VIA organisatie ontwikkeling’, die wordt uitgevoerd door het SNN.

 

MAAK Techniek – Belofte

Elk productieproces efficiënter en duurzamer. Dat is waar we voor gaan bij MAAK. Met onze oplossingen maken wij onderhoud voorspelbaar en beheersbaar. Zo worden assets optimaal ingezet en leveren ze maximaal resultaat.

MAAK Techniek.
Beheert & Innoveert.

DNA | De maker is:

Nuchter en toegewijd
Als Noordelingen staan we met beide benen op de grond. We gaan altijd voor het beste resultaat. Enthousiast, eerlijk en transparant.

Zelfstandig en een teamplayer
We zijn goed in wat we doen. Als individu en als team. We zijn betrokken op elkaar en op de klant.

Innovatief met een gezonde portie lef
We zoeken continu naar kansen om te verbeteren. Dit doen we altijd weloverwogen en gaan uitdagingen niet uit de weg.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.