MAAK verlaagt kosten en verhoogt uptime in fabrieken

MAAK Techniek

MAAK is een specialist in onderhoud. We bieden kennis en capaciteit en helpen bedrijven in de industrie om het onderhoud op orde te brengen. Samen zorgen we voor optimale productietijd tegen zo laag mogelijke kosten. Dit kan, omdat onze Makers in de projecten ondersteuning krijgen van technische studenten. Met een lagere kostprijs zijn we zo in staat meer uren in te zetten voor verbetering.

Benieuwd hoe MAAK dit doet? In onze nieuwsbrief geven we regelmatig updates van onze activiteiten. 

Dit levert MAAK

#

Kennis, Grip en Regie

We valideren data. Maken de documentatie en boomstructuur compleet. Vastgelegd beleid wordt vertaald naar onderhoud. Weten wat je hebt, geeft grip op onderhoud. Onze Makers kunnen totale onderhoud-, voorraad- en inkoop systemen inrichten of zelfs het beheer op zich nemen. Zo houdt je regie.

#

Meer Uptime

MAAK optimaliseert onderhoud door het verzamelen en analyseren van data, door onder anderen FMECA en RCM. Zo krijgen we inzicht in de conditie van assets, kunnen we onderhoudswerkzaamheden plannen en voorspellen en voorkomen we onverwachte uitvalt. Dit alles leidt tot meer uptime van het productieproces.

#

Minder Kosten

Geoptimaliseerd onderhoud betekent dat het onderhoud beter te plannen en beheersen is. Er hoeft minder ad-hoc gereageerd te worden en dit betekent minder (onverwachte) kosten. Bovendien heeft het positief effect op de uptime en daarmee op het productieproces en productieaantallen: meer omzet.

Wie wij zijn

Jan Peter Kruiger

Directeur

Rowan Poort

Junior Accountmanager

Tomoyuki van Ouwendorp

Maintenance Engineer

Jacob Poort

Maintenance Engineer

Edwin Booijen

Maintenance Engineer

Sikke Gunnink

Junior Maintenance Engineer

Danny Sprietsma

Maintenance Engineer en Projectleider

Nick Welling

Maintenance Engineer en Projectleider

Sieghard Bos

Maintenance Engineer

Willy Rijkens

Maintenance Engineer

Richard de Vries

Maintenance Engineer

Jean Marie Kanyemesha

Maintenance Engineer

Wim Smid

Maintenance Engineer

Onze opdrachtgevers & partners

Maintenance Management Software voor efficiënte processen. Creëer een optimale beschikbaarheid van uw assets met de Ultimo Maintenance Management software. Met de gebruiksvriendelijke & flexibele maintenance management software stroomlijnt u uw onderhoudsprocessen, beheerst u kosten en zorgt u ervoor dat assets up and running blijven.

Projecten

FMECA-projecten

Preventieve onderhoudsplannen verbeteren met de FMECA methode. Onder anderen bij een melkpoederproducent en afvalzuivering-sinstallatie.

Systeem Implementaties

In de rol van projectmanager leiden makers de gehele implementatie van onderhouds-beheersystemen als Ultimo en SAP.

Onderhoudsplannen Optimaliseren

Door efficiëntere inrichting van het onderhoudsplannen, zoals MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan), wordt er een significante reductie van de werkdruk gerealiseerd.