OBS herinrichten? MAAK Techniek helpt graag!

Onderhoud is voor het grootste deel afhankelijk van de technici. Zij moeten weten waar ze mee bezig zijn. Een goede achtergrond, opleiding en het liefst wat ervaring hebben. De interne technici kies je zelf. Er komen ook veel technici van buiten werken aan je assets. Dan is het belangrijk dat die hetzelfde weten als je eigen technici.

 

Communicatie en vastlegging

Communicatie en vastlegging is essentieel bij samenwerking met buitenfirma’s. Software ondersteund daarbij. Een onderhoudsbeheersysteem als Ultimo, Maximo of TD-Office draagt bij aan het verbeteren van het onderhoud. Het vastleggen en terug kunnen vinden van informatie. Om uiteindelijk de juiste analyses voor verbeteringen te kunnen maken.

 

Meerjarig onderhoudsplan

Een meerjarig onderhoudsplan is effectief wanneer PDCA (Plan, Do, Check, Act) wordt toegepast. Het volgen van die stappen is de weg naar continu verbeteren. Een goed ingericht onderhoudsbeheersysteem werkt hierbij versterkend.

 

Software

Software is de onmisbare schakel in preventief onderhoud. En wanneer we de komende jaren de stap gaan maken naar voorspelbaar en predictief onderhoud gaat het een grotere rol spelen. Een goede boomstructuur en standaard van vastlegging zorgt ervoor dat iedereen dezelfde taal spreekt. 

 

Ondersteuning nodig?

Ondersteuning nodig bij het inrichten van een onderhoudsbeheersysteem? Een van onze diensten is het begeleiden en ondersteunen bij het inrichten van een OBS. Een OBS volledig laten inrichten? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.