Waarom MAAK Techniek studenten inzet!

MAAK Techniek wil met De Technische Bijbaan een oplossing bieden voor de schaarste van technici op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland. Jonge, gemotiveerde, gedreven en ambitieuze technische studenten zijn de toekomst en komen op deze manier in aanraking met de techniek. Ze leveren echt een bijdrage aan jouw organisatie! 

Het inzetten van technische HBO en WO studenten heeft een positief effect op hun opleiding en ontwikkeling. We bieden hen op deze manier via De Technische Bijbaan ervaringsplekken en brengen jongeren op een positieve manier in aanraking met onderhoud. Super gaaf voor MAAK Techniek en de studenten natuurlijk. De studenten worden ingezet op projecten en werken zowel alleen als in groep met meerdere studenten. Vrijwel altijd worden de studenten begeleidt door een ervaren Maker, maintenance engineer van MAAK Techniek. 

 

Waarom studenten?

Studenten zijn nog jong en kunnen veel leren van de ervaren vakmensen waarmee ze werken op een project. Verder zijn er nog een aantal redenen waarom MAAK Techniek studenten inzet voor projecten. Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet.

 

Sneller en goedkoper

Het inzetten van studenten is goedkoper dan een maintenance engineer. Hierdoor kunnen meerdere studenten tegelijkertijd aan de slag, wat de duur van het project verkort. De engineers pakken de hoofdtaken op en de studenten nemen overige zaken uit handen. Het uurtarief van een student ligt lager, waardoor je voor de prijs van één engineer, twee of zelfs meer studenten kunt inzetten. Studenten werken resultaatgericht en zijn geoefend in het behalen van deadlines.

 

Gemotiveerd, enthousiast en zeer gedreven

Studenten volgen een technische opleiding omdat ze later aan de slag willen in de techniek. Vaak is dit hun eerste studiegerelateerde bijbaan en hebben ze nog weinig werkervaring opgebouwd. Op de manier biedt MAAK Techniek studenten de kans om praktijkervaring op te doen. Ze zijn bereid om allerlei werkzaamheden op te pakken en gaan er de volle 100% voor. Een student is taak- en resultaatgericht als het gaat om de uitvoerende werkzaamheden en komt met nieuwe ideeën en inzichten. Door goede begeleiding kunnen studenten zich ontplooien en doorgroeien. 

 

Veel theoretische kennis

Als je een student inzet dan hoef je er niet op te rekenen dat ze veel praktische werkervaring hebben. Wel kijken ze altijd met een frisse blik en nieuwe ideeën naar gewenste organisatie. Over het algemeen weten studenten veel over de trends en ontwikkelingen. Ze hebben dus meer theoretische kennis en kunnen dit snel toepassen. 

 

Ook samenwerken met onze studenten?

Wil je ook samenwerken met MAAK Techniek en de studenten van De Technische Bijbaan? Neem contact met ons op en maak kennis met MAAK Techniek!

 

 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.