Webinar MAAK | Ultimo

We hebben tweemaal een webinar georganiseerd in samenwerking met Ultimo Software Solutions. De eerste webinar ging over Business Intelligence & Reporting. De tweede over de inzet van Ultimo voor het managen van onderhoudsstops.

Onderhoudsstops

De software van Ultimo kun je slim inzetten voor databeheer in onderhoud en het plannen van onderhoudsstops. Onze Makers vinden het een prettig systeem om mee te werken en begeleiden graag bij de implementatie en optimaliseren van het gebruik.

Dinsdag 13 oktober 2020: Business Intelligence & Reporting
De software van Ultimo kan goed ingezet worden als onderhoudsbeheersysteem. Tijdens deze webinar worden verschillende mogelijkheden uitgelegd om data slim in te zetten en rapportages op te bouwen.

Dinsdag 10 november 2020: Onderhoudsstops
Een expert van Ultimo legt uit hoe zij hun software inzetten voor zowel kleinere onderhoudsstops als complete “turnarounds”. Hiervoor zijn twee tools: de Assetplanner en de Stopplanner. Tijdens de webinar komen beide tools aan bod en wanneer je welke tool het beste kunt inzetten.

Beide webinars zijn inmiddels terug te kijken via ons Youtube kanaal. 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.