De Technische Bijbaan

Met De Technische Bijbaan biedt MAAK een oplossing voor de schaarste van technici op de arbeidsmarkt. Door studenten onderdeel te maken van onze projecten, wordt meer werk verzet en laten we jong talent kennismaken met de maakindustrie.

Over De Technische Bijbaan

Het inzetten van studenten heeft een positief effect op hun eigen opleiding en ontwikkeling. Zo kunnen ze hun theoretische kennis toepassen op vraagstukken die vanuit de praktijk komen. We bieden hen op deze manier ervaringsplekken in Groningen, Friesland en Drenthe. Tegelijkertijd wordt de Maker werk uit handen genomen. Zo wordt de duur van een dergelijk project verkort door de inzet van meerdere studenten tegelijkertijd.

Met De Technische Bijbaan brengen we de studenten op een positieve manier in aanraking met techniek. Dit vergroot de vijver van potentiële nieuwe medewerkers in de techniek. De student begint op de arbeidsmarkt met ervaring en het bedrijf kan de studenten bij afronden van de studie direct een baan aanbieden ter afsluiting van een productieve samenwerking.

Meer weten?

De Technische Bijbaan heeft een eigen website: www.detechnischebijbaan.nl. Liever telefonisch contact? Dan kun je bellen met Celine   (06 25 88 90 50).

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.