Dé Technische Bijbaan

Met Dé Technische Bijbaan biedt MAAK Techniek & Proces een oplossing voor de schaarste van technici op de arbeidsmarkt. Dit wordt door middel van studenten gerealiseerd.

Over Dé Technische Bijbaan

Het inzetten van studenten heeft een positief effect op hun eigen opleiding en ontwikkeling. Zo kunnen ze hun theoretische kennis toepassen op vraagstukken die vanuit de praktijk komen. We bieden hen op deze manier ervaringsplekken in Groningen, Friesland en Drenthe. De duur van een dergelijk project is verkort door de inzet van meerdere studenten tegelijkertijd. Op deze manier brengen we de studenten op een positieve manier in aanraking met techniek.

Dit vergroot de vijver van potentiële nieuwe medewerkers in de techniek. De student begint op de arbeidsmarkt met ervaring en het bedrijf kan de studenten bij afronden van de studie direct een baan aanbieden ter afsluiting van een productieve samenwerking.

Bijbaan als dé oplossing voor schaarste

Zet eigen medewerkers in voor waar ze goed in zijn en laat studenten met een bijbaan je de overige zaken uit handen nemen. De studenten doen zo ervaring op wat hen ten goede komt na het afronden van hun studie. Hiernaast is het inhuren van een student goedkoper dan een engineer inzetten. De engineer kan zijn tijd productiever benutten en daarnaast zet je voor de prijs van één engineer, twee of meer studenten in. Kortom er wordt snellere en goedkopere arbeid verricht.

Vacatures

Benieuwd naar onze vacatures? Neem dan contact op met onze recruiter via recruitment@maaktechniek.nl.

Van en door studenten

Om onze samenwerking met de studenten nog meer te versterken, organiseren we evenementen in samenwerking met verschillende studieverenigingen. Op deze manier willen we ons motto ‘Van en door studenten’ waar maken.

 

Vragen hierover?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met MAAK of heb je vragen over onze opkomende evenementen, neem dan contact op met:

Celine de Weerdt  en Geertje Motzelt
Recruiters

050 737 0 335
recruitment@maaktechniek.nl

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

19

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

13

Professionele medewerkers in dienst.