Projecten

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te installeren, optimaliseren en ontwikkelen. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

MAAK is een projectenorganisatie en adviesbureau in de maakindustrie. Wij realiseren projecten, geven advies en leveren kennis en diensten op het gebied van onderhoud en procesoptimalisatie.

Wij hebben een vast team van Maintenance Engineers; onze Makers. Zij worden vaak ingezet voor langlopende en locatiegebonden projecten. Onze klanten hebben uitdagingen of capaciteitsverlies en hebben behoefte aan kennis van onze Makers. Zo maakt ons project deel uit van een groter geheel en werken we samen aan verschillende disciplines. We blijven op de locatie tot de opdrachtgever en de Makers tevreden zijn.

Daarnaast pakt MAAK projecten van begin tot eind op, met volledige verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Dit zijn projecten op het gebied onderhoud- en procesoptimalisatie en systeembeheer en implementatie. Tijdens deze projecten wordt regelmatig een bijdrage geleverd door studenten. Bijvoorbeeld bij het verzamelen en analyseren van data. Vaak de eerste stap om tot een optimaal onderhoudsbeleid te komen.

Grote bedrijven zoals FrieslandCampina en NAM hebben met ons samengewerkt, maar ook Faber Pallets en Van Mourik Meppel kennen de aanpak van MAAK. Bij al onze klanten werken we op dezelfde eenvoudige en eenduidige manier. Oftewel: we maken onderhoud simpel.

Meer weten over onze aanpak, lees verder bij de MAAK manier.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.