MAAK Manier

MAAK helpt bedrijven bij het maken van de volgende stap in onderhoud. Dat doen we door het beschikbaar maken van kennis en capaciteit voor de maakindustrie. We investeren in mensen, techniek en systemen.

MAAK is een specialistisch projecten- en adviesbureau op het gebied van industrieel onderhoud in de maakindustrie van Noord-Nederland. We helpen bedrijven bij het maken van de volgende stap in onderhoud. Dat doen we door het beschikbaar maken van kennis en capaciteit voor de maakindustrie. We investeren in mensen, techniek en systemen. Onze mensen, de Makers maken verbindingen tussen systemen en techniek. We zorgen er zo voor dat wat er is bij onze klanten beter gebruikt gaat worden. We zijn een jong bedrijf en hebben onze eigen manier van werken.

MAAK verbindt

Elk bedrijf stelt doelen. Om die bedrijfsdoelstellingen te halen, moeten installaties onderhouden worden zodat ze optimaal blijven presteren. MAAK bekijkt bedrijfsdoelen en verbindt deze met een Maker. De Maker ontwerpt een passend onderhoudsplan voor de fabrieksinstallaties, zodat de doelen worden behaald. Dit doen wij op projectbasis.

 

MAAK doet

MAAK biedt oplossingen waarmee bedrijven binnen de maakindustrie actief blijven. Dit doen Makers door de data van fabrieksinstallaties inzichtelijk te maken. Ook implementeren en migreren Makers softwaresystemen zoals SAP, Ultimo, TD Office en Infor.

 

MAAK levert

Makers hebben kennis van onderhoud, techniek en software. De onderhoudsplannen die zij ontwerpen verbinden medewerkers en afdelingen zodat zij dezelfde taal spreken. Zo werken zij beter samen en realiseren een optimale output van de installaties.

Het resultaat dat u voor ogen hebt is de basis van de verbinding. MAAK neemt de verantwoordelijkheid om samen tot dat resultaat te komen. Dat doen we door gesprekken te voeren, een bedrijfsprofiel op te stellen en de ruimte te nemen om u te leren kennen.
Jan Peter Kruiger Directeur MAAK Techniek

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhouds- concepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

19

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

8

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK studenten.

13

Professionele medewerkers in dienst.