Kom werken bij #DTB!

Dé Technische Bijbaan

De Technische Bijbaan zet studenten in op uitdagende projecten in de food-, chemie- en energie-industrie. Wil jij een kijkje nemen in de wereld van onderhoud en engineering? Solliciteer dan bij #DTB.

De Projecten

Een groot deel van onze projecten richt zicht op het compleet en kloppend maken van Asset Data, dit als onderdeel van het onderhoudsbeleid. Daarnaast houden we ons bezig met proces optimalisatie en data-integriteit.

Mag de uitleg iets specifieker? De Technische Bijbaan heeft nu ook een eigen website, waar alles uitgebreid besproken wordt.

Functie-eisen
  • Jij volgt een technische HBO of WO studie. Bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Chemische Technologie, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica;
  • Jij bent minimaal 8 uren per week beschikbaar;
  • Jij bent vooral gemotiveerd en enthousiast om aan de slag te gaan, veel te leren en onderdeel te zijn van een interessante industrie.
Hoe kun je solliciteren?

Dit doe je door jouw CV en een korte motivatie te sturen via onderstaande button. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je ook even bellen of appen met Celine (06 2855 9050).

Wanneer jouw CV aansluit op de functie-eisen, wordt je uitgenodigd voor een kennismaking. Zijn we beide nog steeds enthousiast? Dan zijn er twee opties: je kunt direct aan de slag bij een project of je komt op de wachtlijst. In dat geval houden wij je op de hoogte van aankomende opdrachten.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.