#DTBDONDERDAG : Bert Gort

Terwijl Maandag iedereen alweer in de collegebanken wordt verwacht, stellen we eerst Bert Gort aan jullie voor omdat het #DTBdonderdag is!

 

Welke DTB’er stellen we deze week voor?

Deze DTBdonderdag stellen wij Bert Gort aan jullie voor, omdat hij afgelopen jaar een tussen-jaar nam van zijn studie Mechatronica, had hij genoeg tijd over om te werken bij Friesland Campina.

Wat doe je dan?

Bert Houdt zich bezig met de fieldchecks in de fabriek. Dan ga je met P&ID’s van de installaties de fabriek in om alle componenten na te lopen en te fotograferen. Daarna maakt hij in Excel een lijst van alle componenten, met bijbehorende informatie. Dan kunnen vervolgens de Maintenance Engineers beter hun werk doen.

Toekomstdromen

‘Het lijkt me tof om een eigen bedrijf op te zetten dat alles te maken heeft met het ontwerpen en bouwen van instrumenten en de apparatuur daar omheen. Een leuke combinatie van het gebruiken van mijn technische skills, en waar mijn interesse ligt.’

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.