#DTBDONDERDAG : Jaro Beuving

Het is weer #DTBdonderdag en wij stellen Jaro voor!

 

Welke DTB’er stellen we deze week voor?

Jaro is een van onze trouwe DTB’ers, momenteel bezig met zijn master Chemical Engineering. Een pittige master, maar toch heeft hij ook nog tijd om te helpen bij de data opschoning bij Friesland Campina.

Wat doe je dan?

Jaro en zijn team brengen de gehele fabriek in kaart. Na vele verbouwingen is niet meer helemaal duidelijk wat er precies staat. “Wij maken foto’s van onderdelen in de fabriek aan de hand van P&ID’s, waardoor we kunnen uitzoeken of alles juist op de P&ID staat”; vertelt Jaro. Hij is vooral bezig met uitzoeken welke tags nieuw gevonden onderdelen moeten krijgen, zodat elk onderdeel een unieke benaming krijgt. Hij vindt het super leuk om eindelijk mee te maken hoe het is om in een grote fabriek te werken. Aangezien er geen stage’s zijn aan de Universiteit, is dit een mooie manier om werkervaring op te doen en daar ook nog betaalt voor te krijgen.

Toekomstdromen

“Ik ga komend jaar mijn afstudeerjaar in, waarin ik een jaar lang onderzoek moet doen. Daarnaast blijf ik nog werken bij DTB, maar als de studie is afgerond wil ik graag een baan als Process Engineer vinden.”

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.