#DTBDONDERDAG : Jasper Annema

Het is vakantie periode, de zon schijnt volop en met een beetje geluk kun ook jij genieten van een welverdiende vakantie. Toch blijft het DTBdonderdag, en pakken wij onze kans om Jasper aan jullie voor te stellen!

 

Welke DTB’er stellen we deze week voor?

Deze week is Jasper Annama aan de beurt om zijn verhaal te vertellen. Hij is een 1e jaars Industrial Engineering and Management PTL master student, naast zijn studie is hij werkzaam bij Friesland Campina Beilen.

Wat doe je dan?

Jasper verzamelt tijdens zijn werk informatie, dat van groot belang is voor het opstellen van een onderhoudsplan. Dit doet hij door het analyseren van P&ID’s en het uitvoeren van fieldchecks. Daarna wordt de relevante informatie vastgelegd in excel.

‘Naar mijn mening is de praktijkervaring die ik op doe bij Friesland Campina erg waardevol. Bij DTB heb ik de kans gekregen om het doen en laten van een groot productiebedrijf te zien. Aspecten als, omgaan met collega’s, bedrijfsstructuur en managers zijn erg leerzaam. Een inzicht belangrijk inzicht dat ik heb gekregen tijdens mijn werk is dat veranderingen doorvoeren in een groot bedrijf niet eenvoudig is. Daarnaast is mijn kennis over installaties en componenten enorm gegroeid.’

Toekomstdromen

Tijdens verschillende inhousedagen is Jasper er achter gekomen dat hij later waarschijnlijk een productie bedrijf wil werken. Zijn ervaring bij Friesland Campina heeft eraan bijgedragen dat hij zeker weet dat hij in de maakindustrie zou willen werken. Waar en welke functie is nog de vraag.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.