#DTBDONDERDAG: Monique Hogeboom

Deze week op #DTBdonderdag, stellen wij met trots nog een van onze vrouwelijke DTB’ers aan jullie voor, Monique Hogeboom!

 

Welke DTB’er stellen we deze week voor?

Monique is bezig aan haar vierde jaar technische bedrijfskunde. Onlangs is er een super interessant  project bij Intergas begonnen, Monique paste in het plaatje en is hier van start gegaan na de afronding van het werk bij BioMcn.

Wat doe je dan?

De studenten die werken bij Intergas, zijn eerst druk bezig met het inhalen van de achterstand op retouren. Tegelijkertijd denken ze na over hoe dit proces (wat momenteel niet efficiënt genoeg verloopt) kunnen verbeteren. Vervolgens mogen zij de verbeteringen uitwerken en doorzetten. ‘Het leerzaamst aan werken bij Intergas vind ik het samenwerken in het logistieke team en hierdoor ontdekken of dit ook iets is wat ik in de toekomst zou willen doen. Het is leuk om bij zo’n bedrijf mee te krijgen hoe het er echt aan toe gaat op de werkvloer.’

Toekomstdromen

Monique heeft als einddoel om een leidinggevende functie te hebben binnen een innovatief bedrijf, in welke sector weet ze nog niet.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.