#DTBDONDERDAG: Roy Groten

Vandaag gaat onze serie #DTBdonderdag van start. Hierin stellen wij elke week vol enthousiasme onze getalenteerde studenten aan jullie voor!

 

Welke DTB’er stellen we deze week voor?

We beginnen met Roy Groten, een van de studenten die al het langst voor ons werkt, hij studeert Chemische Technologie en begint volgend jaar aan zijn derde jaar. Naast zijn studie, is Roy aan het slag gegaan als Assistent Maintenance Engineer bij Friesland Campina Beilen om praktijk en theorie bij elkaar te brengen.

Wat doe je dan?

Door deze bijbaan heeft hij al een goede portie ervaring bij een groot bedrijf en fabriek opgedaan. Tijdens zijn werk wisselt hij kantoor uren af met foto’s maken in de fabriek. Zo krijgt Roy de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te functioneren binnen een grote organisatie. Er is veel informatie nodig om het proces te optimaliseren en te onderhouden, deze informatie is alleen in de fabriek zelf te vinden, daarom is het noodzakelijk om bepaalde onderdelen te fotograferen. De afwisseling tussen werken op kantoor en in de fabriek maakt het werk leuk.

Toekomstdromen..

In de toekomst wil Roy graag bij een consultancy bedrijf gaan werken, maar gelukkig heeft hij nog even de tijd om uit te stippelen of dit de juiste keuze is.

Benieuwd naar de DTB’er van volgende week? Houd onze Instagram in de gaten!

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.