Online event ‘Samen voor toptalent in Noord-Nederland’

In Noord-Nederland bevindt zich een razend interessante technieksector, met allerlei kansen, maar ook uitdagingen. Eén daarvan is het vinden en binden van toptalent. Job Mol en Rients Verschoor van Vonk en Jan peter Kruiger van MAAK, werpen graag samen met jou op dinsdag 4 mei om 15.00 uur een blik op de uitdagingen en kansen rondom het aantrekken en ontwikkelen van talent binnen de Noord-Nederlandse technieksector.

Vonk en MAAK nemen je mee door de routes die toptalent aflegt tijdens en vlak na hun studie, in hun zoektocht naar een flitsende start van hun loopbaan. Veel Noord-Nederlandse bedrijven sluiten niet of nauwelijks aan bij deze routes, en missen daardoor de aansluiting bij het toptalent.

Daarnaast gaan we dieper in op de snelle en interessante ontwikkelingen binnen de technieksector. De technologie verandert in een razend tempo en staat aan de voorvoet van een revolutie. Slimme technici en organiserend talent zijn vereist om deze ontwikkelingen in goede banen te leiden.

Tot slot bespreken we graag met jou wat voor HR-uitdagingen er binnen jouw organisatie zijn. Wat voor uitdagingen zie je de komende jaren voor je? En hoe kun je daar goed op inspelen? Vonk deelt in dit programmaonderdeel graag hun visie op talentbehoud en -ontwikkeling met je en de ambitie om een sectoraal traineeship te ontwikkelen.

Programma

15:00 – 15:05 | welkom en introductie door Job Mol
15:05 – 15:20 | industrie 4.0 door Jan Peter Kruiger (MAAK)
15:20 – 15:30 | over Vonk door Rients Verschoor
15:30 – 15:45 | woordenwolk: wat denk jij? door Rients Verschoor
15:45 – 15:55 | Investeer in je toekomst door Job Mol
15:55 – 16:05 | brandende vragen

Wanneer?

Dinsdag 4 mei om 15:00

Via onderstaande link kan jij je organisatie aanmelden voor het evenement. Na aanmelding krijg je van ons een e-mail met daarin de link voor het online
evenement. We kijken uit naar je komst!

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.