Webinar – Haal meer uit Ultimo (nu online terug te kijken!)

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Voor goed beheer op onderhoud moet je bij het begin beginnen. Zorg dat je weet wat je hebt en zet deze data op efficiënte wijze in. Onze Makers hebben een helder stappenplan ontwikkeld, waarmee al vele fabrieken in Noord-Nederland geholpen zijn. We brengen structuur door de kennis en expertise binnen de organisatie op de juiste wijze in te zetten en zorgen zo dat de medewerkers zelf grip op onderhoud krijgen.

Een van de stappen is het vullen van het onderhoudsbeheersysteem. Veel van onze klanten gebruiken hiervoor Ultimo Software Solutions. Daarom organiseren wij samen met Ultimo een webinar om uit te leggen hoe je met het MAAK stappenplan het Ultimo systeem optimaal kunt inzetten.

Wil jij als Ultimo gebruiker weten hoe het systeem nog beter kunt gebruiken? Op zoek naar een onderhoudsbeheerssysteem? Vooral nieuwsgierig naar ons stappenplan voor grip op onderhoud? Wat de reden ook is, je kunt kosteloos deelnemen en we vinden het leuk om tijdens het webinar in gesprek te gaan.

Dinsdag 9 maart van 10:00 – 11:00 | webinar – haal meer uit Ultimo

De webinar is nu online terug te kijken! 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.