Door naar de finale van Northern Back From the Future!

Vanuit MAAK en Dé Technische Bijbaan heeft een studententeam meegedaan aan de wedstrijd Northern Back From the Future. Samen met teams van TNO en Avantium/Universiteit van Amsterdam zijn we door naar de finale!

Voor deze scenariowedstrijd hebben zes teams een whitepaper geschreven over de toekomst van het industriecluster in de Eemsdelta. Hierin worden stappen beschreven die de industrie op lange en middellange termijn moet zetten om aan de gestelde klimaatdoelen te voldoen. Onder anderen windenergie, waterstof en circulaire en biogebaseerde processen worden besproken. Maar het MAAK team benaderd het vanuit een ander perspectief; voor stappen op het gebied van technologie gezet kunnen worden, moet er een integrale denkwijze komen. Het draait nu op samenwerking!

De finale van Northern Back From the Future is tijdens Eemsdeltavisie op 16 oktober. Benieuwd hoe wij de strijd aangaan met de andere teams? Je kunt je hier aanmelden.

Meer info over de teams vind je hier.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.