Industrielinqs On Site – Nijlicht Eemshaven

De eerste editie na de zomer is een speciale! Voor het eerst vindt de talkshow op locatie plaats, on site dus. En wel bij Nijlicht in de Eemshaven. Een plek waar veel innovatieve bedrijven en start-ups kantoor houden samen met Groningen Seaports. En nu ook met MAAK. Wim Raaijen van Industrielinqs en Jan Peter gaan in gesprek met Marinus Tabak (Plantmanager RWE), Cas König (CEO Groningen Seaports) en Aaldrik Haijer (Founder Energy & Water Solutions) over transitie in de praktijk.

Datum: 23 september
Tijd: 09:00 – 10:30
Locatie: Nijlicht en online

In Noord-Nederland zijn mooie plannen om een prominente rol te spelen in de energie- en grondstoffentransitie. Watersof, windenergie, elektrificatie en biogebaseerde ketens zijn veelbesproken onderwerpen. Maar wat is er in de praktijk nodig om deze plannen tot werkelijkheid te brengen? Hoe regel je het onderhoud aan offshore windmolens en elektrolyzers? Hoe worden die enorme windturbines vervoert? Zijn er infrastructurele investeringen nodig en welke dan? Zijn er al stappen gezet?

Dit alles wordt in Nijlicht besproken. Hierbij kunnen een beperkt aantal gasten live aanwezig zijn, met inachtneming van de corona maatregelen. De show kan ook digitaal gevolgd worden via Teams. Wil je er bij zijn? Aanmelden voor zowel het offline als het online deel kan via de website van Petrochem.

 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.