MAAK het mee: bedrijfsuitje!

Vorige week zijn we met de Makers en #DTB’ers traditiegetrouw op bedrijfsuitje geweest. Een uitgelezen kans om even te ontsnappen aan de drukte van alle werkzaamheden door een borrel te drinken bij Hooghoudt en je eigen Burger te bouwen bij Dennis Cooking Place.

Bij MAAK is een grote variatie aan personeel werkzaam, het loopt namelijk uiteen van studenten tot professionals en werktuigbouwkundigen tot supply chain deskundigen. Dat maakt onze bedrijfsuitjes extra leuk, omdat er op verschillende vlakken ervaringen gedeeld kunnen worden.

We begonnen met een rondleiding in de destilleerderij van de familie Hooghoudt. Natuurlijk is het rondlopen in een fabriek voor de meeste van ons niet nieuw, maar wel heel interessant voor iedereen om weer een ander productieproces te zien. Toch bleek het proef-uurtje aan het einde het grootste succes.

Daarna stond Dennis ons al op te wachten met heerlijke burgers in de pan. Iedereen mocht naar eigen smaak een burger vormgeven. Als je dacht na twee burgers wel echt klaar te zijn en nog net durfde te stamelen; ‘doe mij maar geen slagroom op mijn ijs’, kreeg je nog twee keer zoveel. Met uiterst ronde buikjes vond iedereen zijn weg naar huis weer. Een groot succes!

Bedankt Makers en DTB’ers voor de gezellige avond! En Hooghoudt en Dennis voor het faciliteren hiervan.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.