MAAK werkt samen met Noordhoff!

AskMe is een digitale omgeving. Door Noordhoff ontwikkeld om werkplekleren te stimuleren. In AskMe vind je alle handleidingen, reglementen en werkinstructies van een bedrijf. Zo geformuleerd en ontworpen dat elke medewerker in drie klikken antwoord krijgt op een vraag. Deze tool heeft haar nut al bewezen in de zorg, maar wij geloven dat het ook toepasbaar is binnen de maakindustrie.

Waarom?

70% van het leren gebeurd op de werkvloer. Tijdens het werken. AskMe maakt dit proces makkelijker en sneller, doordat alle informatie direct voor iedereen beschikbaar is. Op laptop en mobiel. Begrijpelijk en overzichtelijk weergeven.

Wat kan MAAK hierin betekenen?

De tool wordt ontwikkeld en geleverd door Noordhoff. Maar de inhoud is voor elk bedrijf anders. MAAK heeft de technische kennis en capaciteit om de digitale omgeving op korte termijn op de juiste manier te vullen. Zodat er daarna meteen mee gewerkt kan worden.

Meer weten over de app en hoe MAAK hiermee kan helpen? Stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Meer informatie over AskMe vind je hier.

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.