Verslag Industrielinqs Live 5: transitie in tijden van corona

‘De coronacrisis is voor veel mensen een wake up call voor onze manier van leven’, stelt Hyung-Ja de Zeeuw in online talkshow Industrielinqs LIVE. ‘Als een stel sprinkhanen vreten we de aarde kaal. Dat kan niet zo verder.’ Volgens de financieel expert van de Rabobank kan dat leiden tot meer aandacht voor verduurzaming. 

Voor haar kan de huidige crisis dus één zijn om niet te verspillen. De andere tafelgasten waren dat wel met haar eens, hoewel ze ook vrezen voor een vertraging van een aantal duurzame ontwikkelingen die al zijn in gezet, doordat de aandacht is afgeleid van het onderwerp verduurzaming. Naast Hyung zaten Ulco Vermeulen (Gasunie), Taco Douma (RWE) en Earl Goetheer(TU Delft/TNO) aan tafel.

De uitzending is nu terug te kijken op Youtube. 

Naar aanleiding van de uitzending heeft David van Baarle voor het online magazine Industrielinqs een artikel geschreven over hoe de coronacrisis de energietransitie versneld. Hier lees je het hele artikel. 

Waarom MAAK?

Makers bieden oplossingen door onderhoudsconcepten te ontwikkelen en optimaliseren. Met deze oplossingen stabiliseert de productie, dalen de onderhoudskosten en groeit de productiewinst voor bedrijven.

Meer over MAAK

41

Bedrijven in de MAAK industrie werken samen met ons.

32

Lopende assetmanagement projecten uitgevoerd door MAAK.

23

Professionele medewerkers in dienst.